WEDSTRIJD Rolini Koersel - ZVK Wezel  5 - 3

DATUM 11-03-2005  21:15

DOELPUNTEN 0-1 Bierens, 0-2 Verschueren, 1-2 Elsen, 2-2 Bloemen, 3-2 's Jongers, 4-2 Meykens, 4-3 Zouthane, 5-3 Elsen

VERSLAG Wezel verliest de op papier makkelijke verplaatsing naar Rolini Koersel

Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken maar stuitte op een sterk Koersel dat probeerde via de counter er uit te komen. In de 7de minuut van de wedstrijd scoorde Bierens de 0-1. Wezel speelde verzorgd voetbal en kon in de 12de minuut de 0-2 maken via Verschueren. Wezel trachtte deze stand op het bord te houden tot de rust. En dit leek te lukken ook, tot 1 minuut voor rust Elsen er na dom Wezels balverlies 1-2 van maakte.

Na de pauze kregen we in het begin hetzelfde spelbeeld te zien: Wezel had balbezit, Koersel verdedigde. Wezel had het geluk niet mee want in de eerste vijf minuten strandde de bal 2 maal op de paal. Het was Koersel dat kon gelijkmaken via Bloemen en in twee minuten tijd kon uitlopen tot 4-2. Dit via doelpunten van 's Jongers en Meykens. Bij het 3de doelpunt van Koersel is de bal wel niet over de doellijn geweest, hij vloog van de ene paal tegen de andere en dan terug uit doel maar scheidsrechter Knaepen keurde de goal goed en dan kan je als club daar niet veel meer aan veranderen. Wezel verhoogde meteen het tempo en in de 30ste minuut werd het 4-3 via Zouthane. Wezel bleef doordrukken maar het liep op een counter en het was Elsen die er in de 34ste minuut 5-3 van maakte. Wezel besloot dan maar met vliegende keeper te gaan spelen en dit resulteerde meteen in een aantal kansen, maar de sterk keepende Maes pakte alles. De nederlaag was een feit en de kostbare punten zijn verloren.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Zouthane Vanderperre, Verschueren, Kodalci, Bierens, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Kern Rolini Koersel: Maes, Claes, Bloemen, Put, Meykens, Petrosillo, 's Jongers, Elsen, Blommen

Scheidsrechter: Knaepen Marc